Velkommen

Endnu en blog? To personer på samme frekvens eller måske det modsatte. Vi agter at tage udfordringerne op om mange emner, der adskiller sig ved køn, myter, ledelse, nørderi, IT, ....ja alle emner, vi gennem tiderne alligevel har talt om, givet vores meninger til kende om og som vi fortsat taler om.

Hvem ved - måske lærer vi intet eller måske gør vi. Ihvertfald får vi bragt emner op som på det nærmeste er så debatteret , at det ikke diskuteres. Hvem kan slå Badman og Catwoman?

Lad "kampen" begynde
Med venlig hilsen
Catwoman og Badman

onsdag den 25. august 2010

Mytekiller: Mænd og kvinder taler ligemeget!!!

Med et liv omgivet af mange mænd, i et miljø med rigtig mange mænd - taler naturligvis om IT-branchen, har jeg hørt temmelig ofte endda at kvinder taler dobbelt så meget som mænd.
Kære medsøstre...DET ER LØGN. Muuuuliiigvis taler kvinderne en anelse mere over aftensmaden, under oprydningen derhjemme og når man efter nogle timers gøren og laden måske sætter sig for at slappe af. Læg blot disse ordstrømme sammen, tæl ordene og læg så det sammen med dagens øvrige "plapren".
En utrolig inspirerende kvinde, Berit, fortalte mig nemlig at det faktisk forholder sig sådan at mænd og kvinder taler stort set lige meget på et døgn. Fantastisk overraskelse, for jeg har da troet på de mænd der sagde det modsatte.

Set lidt i bagspejlet kan jeg faktisk godt se hvordan det forholder sig. På jobbet plaprer mændene, med hinanden, i telefon, forretninger/privat snak/hyggechats....hvor kvinderne ofte er lidt tilbagetrukne og lader mændene komme til orde før de måske kommer med en sætning eller to og så iøvrigt resten af dagen arbejdes der effektivt.

Kære Badman og artsfæller - det er måske værd at balancere ordforbruget lidt, lade kvinderne komme til i arbejdstiden og gemme lidt selv til privatlivet.

Blink blink
Catwoman

2 kommentarer:

  1. Nu er det min erfaring, at det mere handler om at kvinder åbner munden i arbejdsmæssig sammenhæng, end at mændene skal tie stille.

    /ib

    SvarSlet
  2. Mænd skulle bare lære hvor befriende det er at holde kæft og bare lytte. At have ordet er ikke nødvendigvis at have kontrol :-)

    SvarSlet